Blog

www.experienciascv.es

Com promocionar-se en www.experienciascv.es

 

En aquest article rescatem alguns dels recursos útils perquè les empreses valencianes puguen promocionar-se amb èxit en la plataforma gratuïta www.experienciascv.es de Turisme Comunitat Valenciana. 

L'objectiu de la plataforma www.experienciascv.es és impulsar el desenvolupament d'experiències turístiques amb la finalitat de disposar i posicionar un porfolio ampli i divers d'oferta turística experiencial de  la Comunitat Valenciana en els mercats turístics mitjançant la seua difusió en línia i off line. 

Aquesta plataforma web està disponible en castellà, valencià i anglés i el seu contingut s'organitza en tres eixos principals: Turisme actiu i esportiu, turisme cultural i turisme natural i rural. També permet al client filtrar pel públic objectiu (turisme accessible, famílies, parelles, etc) i inclou un cercador que filtra per nom de l'activitat, municipi o empresa turística.

Les experiències que es publiquen en www.experienciascv.es hauran de tindre com a element central de l'atractiu el seu caràcter experiencial, podent també incloure un component innovador que represente un valor afegit perceptible pel client, o l'especialització cap a un segment de la demanda.  Per tant, serà imprescindible que les propostes disposen d'aqueixa base experiencial, evocadora, que siguen capaces de transmetre emocions i inspirar al públic objectiu. Ja no n'hi ha prou amb una mera descripció de serveis i preus, cal oferir un relat en el qual el client es veja reflectit, on siga partícip del destí, de la seua cultura i sempre amb el concepte de Mediterrani en Viu com a context.

A través de www.experienciascv.es les empreses que comercialitzen serveis turístics en la Comunitat Valenciana podran publicar gratuïtament el nombre d'experiències que desitgen. Per a això hauran d'inscriure's en la plataforma i seguir les instruccions per a completar la fitxa d'inscripció de l'empresa i posteriorment de cadascuna de les experiències que desitgen publicar. La informació sobre el procés d'inscripció i emplenament està disponible en la web www.experienciascv.es, al final de la pàgina en la secció Qui som/participa 

Les experiències publicades, a més de difondre's en línia a través de www.experienciascv.es  es publicaran també en les aplicacions per a dispositius mòbils (iOS i Andorid) experiències CV.

És convenient recordar que les experiències  que procedisquen d'empreses CreaTurisme www.creaturisme.comunitatvalenciana.com ocuparan posicions més avantatjoses en aquesta plataforma, així com en la resta de les webs de Turisme Comunitat Valenciana. 

 

Es recomana consultar els següents recursos per a poder aprofitar al màxim www.experienciascv.es: