Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Cultural

La Xarxa de Centres d’Art Contemporani en el món rural de la Comunitat Valenciana

Comunitat Valenciana
-

La Xarxa de Centres d’Art Contemporani en el món rural de la Comunitat Valenciana suposa una novetat en el sector turístic i cultural perquè permet promocionar un nou tipus de turisme valencià i donar a conéixer els rics recursos i les grans possibilitats amb els quals compta el nostre territori. Per això, existeix la possibilitat d’ampliar-lo en el futur a nous centres i iniciatives per a construir una xarxa cada vegada més rica i amb més possibilitats per a tots aquells que vulguen conéixer-la, així com per a servir d’exemple a altres iniciatives similars.

Qui pot participar

Qualsevol empresa o servei turístic de la Comunitat Valenciana, destinacions, agents territorials i associacions vinculades a Xarxa de Centres d’Art Contemporani.

La participació en Xarxa de Centres d’Art Contemporani comporta el compliment d’uns requisits de compliment obligat per a garantir la cohesió i l’homogeneïtat de l’oferta i oferir al mercat propostes competitives i d’alt valor entorn a l’argument de Xarxa de Centres d’Art Contemporani.

Beneficis de participar

- Augmentar el valor del seu producte en comptar amb un distintiu i/o marca fàcilment distingible.
- Inclusió en els materials promocionals elaborats per a la promoció del producte Xarxa de Centres d’Art Contemporani de Turisme Comunitat Valenciana.
- Inclusió en el microsite de la Xarxa de Centres d’Art Contemporani i la participació en l’estratègia digital vinculada.
- Impulsar la comercialització i/o distribució del producte a través de les accions que realitze Turisme Comunitat Valenciana.
- Representació i possibilitat de participació en les fires sectorials i actes promocionals en els quals participe Turisme Comunitat Valenciana.
- Valoració addicional en el programa d’ajudes publicades per Turisme Comunitat Valenciana.
- Participar en el Pla Formatiu de CreaTurisme de Turisme Comunitat Valenciana.

Procediment d’adhesió

Si estàs interessat a formar part de CreaTurisme-Xarxa de Centres d´Art Contemporani sol·licita l'adhesió en aquest enllaç i segueix el procediment que s'indica.

sol.licitud adhesió

ADHESIÓ CREATURISME

 

Pots visitar la web dedicada a l'Art contemporani al món rural de la Comunitat Valenciana fent clic açí