Blog

imagen la vall

Cicloturisme a la Vall d'Albaida

La comarca de la Vall d'Albaida, integrada per 34 municipis i situada a sud de la província de València és una joia d'interior que alberga nombrosos atractius culturals i naturals. La seva proximitat amb la costa i amb les capitals de província, fan d'ella un lloc perfecte per a la pràctica del turisme rural i d'interior, així com del cicloturisme.

imagen ruta ciclo

Cicloturisme a través de la "València exòtica"

Vaig nàixer als Països Baixos. En els meus records, tots els hiverns són freds, foscos i grisos. Quan era menut, al desembre ens donaven mandarines i taronges deliciosament dolces i ens contaven que venien d’Espanya, encara que jo no sabia exactament on estava. En algun lloc del sud d’Europa.

Ruta btt Alto Mijares

L’Alt Millars, un paradís tardorenc per als amants de la mountain bike

La Comunitat Valenciana és un autèntic paradís per als amants de la mountain bike i la tardor és el millor moment per a fer rutes. En eixos mesos en què les temperatures se suavitzen i el paisatge comença a mostrar la seua cara tardorenca, és quan més ens abelleix equipar-nos i eixir al camp.

normas circulacion bicicleta

El ciclista responsable i segur

El ciclisme és un esport amb infinitat de seguidors i adeptes a nivell mundial, i la bicicleta, ja siga de carretera, de muntanya o de passeig, està cada vegada més de moda, no només perquè és beneficiosa per a la salut i la forma física de qui la utilitza, sinó perquè també és un mitjà de transport econòmic, ecològic i que afavoreix la mobilitat en les grans ciutats, on e

imagen macizo del Caroig

Provant una Gravel pel massís del Caroig

Una vesprada de primavera, m’anime a fer un recorregut, amb la nova Gravel, que he repetit infinites vegades amb la mountain bike, el que sempre hem anomenat a Quesa “la volta a Ludey”. En esta ocasió, en sentit contrari a les agulles del rellotge, per a evitar les dures rampes de la pujada al Planil.

logo eurovelo

Eurovelo 8 Comunitat Valenciana

Què és la xarxa EuroVelo?

EuroVelo és una xarxa de 15 rutes ciclistes de llarga distància que connecten i uneixen tot el continent europeu. Tant els cicloturistes com els habitants locals que realitzen els seus trajectes diaris poden circular per estes rutes. EuroVelo preveu que la xarxa estarà bàsicament acabada el 2020.

Els objectius d’EuroVelo són:

almendro en flor

Xèrica, la joia desconeguda

Una passejada tranquil·la i profunda a Jérica, una joia desconeguda, no només pel seu patrimoni cultural i natural, sinó també per l’amabilitat dels seus habitants.

Ruta Albares

Ruta ciclista els Albares

Una àmplia xarxa de senders que conformen una ruta per al ciclista al cor de l’Alto Palancia.En la línia d’excursions d’investigació, explorant nous camins i descobrint llocs poc coneguts, este dimecres ens hem acostat a conéixer els Albars, un complex nuc de turons no excessivament alts ni amb massa desnivell, on s’entremescla el bosc mediterrani, els pinars antropitzats i els camps de conreu.