Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Natural Rural

Birding. Turisme ornitològic

Comunitat Valenciana
-

Birding Comunitat Valenciana és un programa de producte turístic de naturalesa pensat per al turista que es desplaça a fi d’observar ocells. S’emmarca en l’estratègia de CreaTurisme de desenvolupament de productes experiencials d’alt valor afegit en el marc per a generar demanda interessada en la realització d’aquesta activitat cap a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’una oferta turística en el medi natural amb l’objectiu de promocionar l’observació dels diversos ocells de la Comunitat Valenciana alhora que incorpora criteris de defensa, protecció i conservació d’aquests, d’una forma ordenada i respectuosa amb l’hàbitat on té presència destacada.

Aquest programa es dirigeix a entitats, empreses i serveis que ofereixen propostes específiques d’experiències i activitats d’alt valor afegit entorn del turisme ornitològic en la Comunitat Valenciana.

sol.licitud adhesió

ADHESIÓ CREATURISME

 

 

Pots visitar la web de Birding Comunitat Valenciana ací

Podran participar d'aquest producte:

- Agències receptives i comercialitzadores
- Empreses d'activitats
- Allotjaments
- Serveis de restauració
- Guies de turisme ornitològic o birding
- Itineraris ornitològics
- Punts d'observació
- Centres d'Interpretació

La participació en en el programa de producte Birding Comunitat Valenciana comporta el compliment de requisits comuns a tots els programes vinculats a l'estratègia CreaTurisme, els requisits específics del producte de turisme ornitològic i finalment els vinculats a les diferents tipologies de participants (serveis, infraestructures, gestió i comercialització). Tots aquests criteris, d'obligat compliment, seran la garantia que assegure la cohesió de l'oferta i l'homogeneïtat de la mateixa a fi de disposar de la capacitat d'oferir al mercat proposades competitives i d'alt valor entorn del turisme ornitològic.

 

 

Microsite Producte Birding a la Comunitat Valenciana

El turisme ornitològic a la Comunitat Valenciana compta amb el seu propi espai digital. Clique ací per a descobrir-ho. 

Newsletters Creaturisme

Si desitja conéixer més sobre les novetats i activitats del Programa Creaturisme per al grup de productes de Mediterrani Natural i Rural, punxe ací.

Birding. Turismo ornitológico

Obri la ubicació