Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Cultural

Camins de Dinosaures

Comunitat Valenciana
-

Camins de Dinosaures és una proposta per a recórrer la Comunitat Valenciana coneixent el seu patrimoni paleontològic ampli i variat. Trenta són els recursos dedicats a la paleontologia que es reparteixen per tot el territori valencià. Vine a gaudir de jaciments, museus i col·leccions museogràfiques que t’ajudaran a descobrir i gaudir de l’apassionant món dels dinosaures.

Acosta’t a descobrir els avantpassats dels dinosaures i les seues petjades a Begís, amb el jaciment del Triàsic mitjà més important de la Comunitat Valenciana.

Descobreix els grans sauròpodes del final del Juràssic en el museu d’Alpont i les petjades dels dinosaures carnívors que van conviure amb ells en el jaciment BIC de Corcolilla. En el museu de Morella, coneix el Morelladon, el primer dinosaure de Castelló. A Cinctorres podràs visitar l’únic jaciment amb rèpliques d’ossos de dinosaures de la Comunitat Valenciana i conèixer els dinosaures dels Ports en el seu museu. En el MUPE d’Elx podràs aprendre sobre altres dinosaures d’altres parts del món. A Millars podràs caminar al costat de les petjades dels últims dinosaures que van trepitjar la Comunitat Valenciana. Finalment, a Agost es troben les evidències de l’impacte que va facilitar l’extinció de la majoria dels dinosaures.

Qui pot participar

Qualsevol empresa o servei turístic de la Comunitat Valenciana, destinacions, agents territorials i associacions vinculades a Camins de Dinosaures.

La participació en Camins de Dinosaures comporta el compliment d’uns requisits de compliment obligat per a garantir la cohesió i l’homogeneïtat de l’oferta i oferir al mercat propostes competitives i d’alt valor entorn a l’argument de Camins de Dinosaures.

Beneficis de participar

- Augmentar el valor del seu producte en comptar amb un distintiu i/o marca fàcilment distingible.
- Inclusió en els materials promocionals elaborats per a la promoció del producte Camins de Dinosaures de Turisme Comunitat Valenciana.
- Inclusió en el microsite de Camins de Dinosaures i la participació en l’estratègia digital vinculada.
- Impulsar la comercialització i/o distribució del producte a través de les accions que realitze Turisme Comunitat Valenciana.
- Representació i possibilitat de participació en les fires sectorials i actes promocionals en els quals participe Turisme Comunitat Valenciana.
- Valoració addicional en el programa d’ajudes publicades per Turisme Comunitat Valenciana.
- Participar en el Pla Formatiu de CreaTurisme de Turisme Comunitat Valenciana.

Procediment d’adhesió

Si estàs interessat a formar part de CreaTurisme-Camins de Dinosaures sol·licita l'adhesió en aquest enllaç i segueix el procediment que s'indica.

sol.licitud adhesió

ADHESIÓ CREATURISME

Pots visitar la web dedicada a Camins de dinosaures fent clic açí