Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Natural Rural

Enoturisme

Comunitat Valenciana
-

Enoturisme Comunitat Valenciana és un programa de producte turístic que s’emmarca en l’estratègia de CreaTurisme de desenvolupament de productes experiencials d’alt valor afegit en el marc per a generar demanda interessada cap a la Comunitat Valenciana.

S’entén per enoturisme el desplaçament dels turistes a cellers, hotels i altres tipus d’allotjaments relacionats amb el món del vi. Les visites a vinoteques i restaurants on els tasts i els maridatges entre el vi i la cuina d’alta qualitat són els principals protagonistes. A més de l’oferta d’altres serveis com museus del vi, centres culturals o d’interpretació dedicats a la cultura del vi, la vinoteràpia, i el conjunt d’empreses i organismes que conformen les Rutes del Vi.

Aquest programa es dirigeix a entitats, empreses i serveis que ofereixen propostes específiques d’experiències i activitats d’alt valor afegit entorn de l’enoturisme en la Comunitat Valenciana.
 

Podran participar d'aquest producte:

- Empreses d'activitats

- Guies

- Oficina d'Informació turística

- Agències receptives i comercialitzadores

- Allotjaments

- Serveis de restauració

- Comerços

- Espais visitables

La participació en en el programa de producte Enoturisme Comunitat Valenciana comporta el compliment d’uns requisits de compliment vinculats tant a serveis, com a les seues infraestructures, gestió i comercialització.Aquests criteris d'obligat compliment seran la garantia que assegure la cohesió de l'oferta i l'homogeneïtat de la mateixa a fi de disposar de la capacitat d'oferir al mercat proposades competitives i d'alt valor ajuste a l'argument d'Enoturisme.

sol.licitud adhesió

ADHESIÓ CREATURISME

Microsite Producte Enoturisme Comunitat Valenciana

L'enoturisme en la Comunitat Valenciana compta amb el seu propi espai digital. Clique ací per a descobrir-ho. 

Newsletters Creaturisme

Si desitja conéixer més sobre les novetats i activitats del Programa Creaturisme per al grup de productes de Mediterrani Natural i Rural, punxe ací.