Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Cultural

Ruta del Grial

Comunitat Valenciana
-

València va ser declarada pel Vaticà l’any 2015 ‘Ciutat Jubilar’ a perpetuïtat. Aquesta celebració tindrà lloc cada cinc anys, en reconeixement a l’autenticitat del Grial. València és, des de llavors, una de les set ciutats jubilars del món. El mapa que conforma la Ruta del Grial és un conjunt d’enclavaments patrimonials interessants pròxims a València que enllacen amb la ruta provinent d’Aragó. Des de Barraques a València el viatger trobarà un territori que discorre entre dos parcs naturals (Serra d’Espadà i Serra de la Calderona).

Podrà visitar conjunts monumentals declarats BIC com el de Xèrica, la riquesa monumental i pictòrica de Sogorb, l’impressionant passat romà de Sagunt, la bellesa espiritual del monestir del Puig o la magnífica “Catedral de l’Horta Nord” a Massamagrell, entre molts altres atractius. La gastronomia i els productes agroalimentaris de qualitat també els esperen: oli, ametles, taronges, bolets i tòfones els acompanyaran en la taula al costat de la tradicional cuina de l’arròs.

Descobreix més sobre Ruta del Grial

Qui pot participar

Qualsevol empresa o servei turístic de la Comunitat Valenciana, destinacions, agents territorials i associacions vinculades a la Ruta del Grial.

La participació en la Ruta del Grial comporta el compliment d’uns requisits de compliment obligat per a garantir la cohesió i l’homogeneïtat de l’oferta i oferir al mercat propostes competitives i d’alt valor entorn a l’argument de la Ruta del Grial.

Beneficis de participar

- Augmentar el valor del seu producte en comptar amb un distintiu i/o marca fàcilment distingible.
- Inclusió en els materials promocionals elaborats per a la promoció del producte Ruta del Grial de Turisme Comunitat Valenciana.
- Inclusió en el microsite de la Ruta del Grial i la participació en l’estratègia digital vinculada.
- Impulsar la comercialització i/o distribució del producte a través de les accions que realitze Turisme Comunitat Valenciana.
- Representació i possibilitat de participació en les fires sectorials i actes promocionals en els quals participe Turisme Comunitat Valenciana.
- Valoració addicional en el programa d’ajudes publicades per Turisme Comunitat Valenciana.
- Participar en el Pla Formatiu de CreaTurisme de Turisme Comunitat Valenciana.

Procediment d’adhesió

Si estàs interessat a formar part de CreaTurisme-Ruta del Grial sol·licita l'adhesió en aquest enllaç i segueix el procediment que s'indica.

ADHESIÓ CREATURISME

S'annexen ací els protocols amb els requisits que es requereixen per a poder formar part de CreaTurisme perquè els puga consultar abans d'emplenar el formulari de sol·licitud.

La signatura dels protocols d'adhesió és un document en el qual els responsables de les empreses i/o entitats reconeixen públicament el compliment dels criteris i el compromís actiu de participació.

Aquesta declaració responsable substitueix als processos d'auditoria externa. Una vegada rebuts els protocols signats, es comunicarà l'acceptació o rebuig de les candidatures.