Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Cultural

​​​​​​​Territori Borja

Comunitat Valenciana
-

Territori Borja és una ruta cultural que recorre els llocs més significatius en la història de la família Borja, que va ostentar el Ducat de Gandia, i que el seu poder es va estendre fins a Itàlia, amb el nomenament de dos pontífexs d’aquest llinatge en 50 anys: Calixt III (1455-1458) i Alexandre VI (1492-1503).

Aquest producte recorre els llocs d’origen de la família valenciana més influent de l’Edat Moderna. Els Borja, família noble originària del poble aragonés de Borja, es van establir a Xàtiva i posteriorment a Gandia. Generació rere generació van ampliar el ducat comprant propietats de la noblesa menor de la regió. Després del nomenament d’Alfons de Borja com a Papa Calixt III, el seu nebot Roderic va ser nomenat cardenal i després es convertiria en el Papa Alexandre VI. Va comprar a Ferran el Catòlic el Ducat de Gandia per al seu fill Lluís.

Aquest ducat és un dels títols nobiliaris més importants d’Espanya, reconegut com a Gran d’Espanya des de 1520. En el Palau Ducal de Gandia van nàixer els ducs de Borja, també Francisco de Borgia, tercer general dels jesuïtes i canonitzat en el s. XVII.

Descobreix més sobre Territori Borja

Qui pot participar

Qualsevol empresa o servei turístic de la Comunitat Valenciana, destinacions, agents territorials i associacions vinculades a Territori Borja.

La participació en Territori Borja comporta el compliment d’uns requisits de compliment obligat per a garantir la cohesió i l’homogeneïtat de l’oferta i oferir al mercat propostes competitives i d’alt valor entorn a l’argument de Territori Borja.

Beneficis de participar

- Augmentar el valor del seu producte en comptar amb un distintiu i/o marca fàcilment distingible.
- Inclusió en els materials promocionals elaborats per a la promoció del producte Territori Borja de Turisme Comunitat Valenciana.
- Inclusió en el microsite de Territori Borja i la participació en l’estratègia digital vinculada.
- Impulsar la comercialització i/o distribució del producte a través de les accions que realitze Turisme Comunitat Valenciana.
- Representació i possibilitat de participació en les fires sectorials i actes promocionals en els quals participe Turisme Comunitat Valenciana.
- Valoració addicional en el programa d’ajudes publicades per Turisme Comunitat Valenciana.
- Participar en el Pla Formatiu de CreaTurisme de Turisme Comunitat Valenciana.

Procediment d’adhesió

Si estàs interessat a formar part de CreaTurisme-Territori Borja sol·licita l'adhesió en aquest enllaç i segueix el procediment que s'indica.

ADHESIÓ CREATURISME

S'annexen ací els protocols amb els requisits que es requereixen per a poder formar part de CreaTurisme perquè els puga consultar abans d'emplenar el formulari de sol·licitud.

La signatura dels protocols d'adhesió és un document en el qual els responsables de les empreses i/o entitats reconeixen públicament el compliment dels criteris i el compromís actiu de participació.

Aquesta declaració responsable substitueix als processos d'auditoria externa.

Una vegada rebuts els protocols signats, es comunicarà l'acceptació o rebuig de les candidatures.