Activitats Nàutiques

CreaTurisme -  Programa de impulso y desarrollo de producto Comunitat Valenciana
CreaTurisme
Programa d’impuls i desenvolupament de productes experiencials de la Comunitat Valenciana

Descobreix

Productes inclosos en l'estratègia CreaTurisme
Mediterrani Actiu

Activitats Nàutiques

Comunitat Valenciana
-

El Programa de Producte Activitats Nàutiques s’emmarca en l’estratègia CreaTurisme i forma part del Club de Producte Mediterrani Actiu-Esportiu. 

La Comunitat Valenciana alberga unes condicions estupendes per al desenvolupament d’activitats nàutiques i aquàtiques en el mar en totes les seues variants:

- Turisme nàutic: pràctiques esportives en el mar que impliquen l’operació d’equips i vehicles impulsats per un motor o pel vent com la moto aquàtica, l’esquí nàutic, el xàrter nàutic, la vela, el fly board, el parascending, etc.

- Activitats de rem: activitats aquàtiques que impliquen l’ús de rems per a la propulsió d’una embarcació; en aquesta categoria estan el piragüisme, el caiac, el paddle surf i l’step sup.

- Activitats de vent i ones: activitats esportives que impliquen l’operació d’equips impulsats per la força del vent i les ones; dins d’elles estan, entre d’altres, el surf, el windsurf, el kitesurf,  el wakeboard, body board.  

Aquest programa es dirigeix a empreses de la Comunitat Valenciana que ofereixen propostes específiques d’experiències i activitats d’alt valor afegit entorn de les activitats nàutiques i aquàtiques en el mar.

Podran participar en aquest producte:

- Empreses de turisme actiu
- Allotjaments
- Serveis de restauració
- Marines i ports esportius
-Mediació Turística i Agències de Viatges
-Instal·lacions Nàutiques

La participació en el Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana comporta el compliment de requisits vinculats tant a serveis, com a les seues infraestructures, gestió i comercialització. Aquests criteris de compliment obligat seran la garantia que assegure la cohesió de l’oferta i l’homogeneïtat d’aquesta a fi de disposar de la capacitat d’oferir al mercat propostes competitives i d’alt valor entorn de l’argument de productes de turisme nàutic i activitats aquàtiques en el mar.

Criteris d’adhesió

Les empreses de la Comunitat Valenciana interessades a adherir-se al Programa de Producte Activitats Nàutiques hauran de complir els següents criteris d’accés o manteniment:

1. Criteris transversals de CreaTurisme: aquells comuns a tots els arguments de productes considerats dins de l’estratègia de CreaTurisme i que les empreses adherides hauran de complir obligatòriament.

2. Criteris de tipologia d’empresa adaptats a les necessitats de cada producte: criteris específics de producte associats a cadascuna de les tipologies d’empresa potencialment membre del producte activitats nàutiques.
 

Fases d’adhesió

Existeix la possibilitat d’adherir-se al Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana com a empresa en fase d’accés (adhesió a grup de treball sobre turisme esportiu), en el cas de no complir en l’actualitat amb algun dels criteris (sempre que no siga una limitació administrativa la que ho impedisca). En aquesta fase, l’empresa es compromet a esmenar en el menor temps possible les limitacions que impedisquen aquest compliment per a poder d’aquesta manera accedir a la fase d’adhesió total (adhesió al Programa Activitats Nàutiques) en la qual podrà beneficiar-se de tots els avantatges de formar part del Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana.

Fase d’accés: les empreses que formen part del Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana en fase d’accés disposaran dels següents beneficis:

- Interlocució directa amb Turisme Comunitat Valenciana.
- Accés a informació específica del sector.
- Participació preferent en accions dutes a terme per Turisme Comunitat Valenciana, especialment de caràcter formatiu.

Fase d’adhesió total: les empreses i entitats adherides al Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana disposaran, a més dels anteriors, dels beneficis següents:

- Ús del distintiu del Club de Producte Mediterrani Actiu-Esportiu.
- Inclusió en els materials promocionals elaborats per a la promoció del producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana.
- Inclusió en la web del producte Turisme Esportiu de la Comunitat Valenciana i participació en l’estratègia digital vinculada.
- Participació en la programació i integració en les accions de comunicació i comercialització que es realitzen en el Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana.
- Representació i possibilitat de participació en fires sectorials o especialitzades en activitats nàutiques en les quals participe Turisme Comunitat Valenciana.
- Participació en fam trips i press trips com a membre del Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana.
- Programa d’incentius per a accions de promoció, comunicació i màrqueting.
- Accions de promoció de la destinació associades a aquest producte en els seus diferents mercats.

Procediment d’adhesió

L’adhesió de les empreses interessades a formar part del Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana han de:

1. Emplenar i signar la carta d’adhesió als Grups de Treball sobre Activitats Nàutiques marcant la seua tipologia o tipologies d’empreses per les quals s’adhereix al grup i remetre-la a mediterraneo-activo@comunitatvalenciana.com. Amb això l’empresa s’incorpora directament a la fase d’accés i els seus beneficis.

2. Emplenar i signar la carta d’adhesió al Programa Activitats Nàutiques marcant la seua tipologia o tipologies d’empreses per les quals s’adhereix al programa i remetre-la a mediterraneo-activo@comunitatvalenciana.com. Amb això s’obté accés directe a la fase d’adhesió total i els seus beneficis.

Aquesta carta d’adhesió als Programes de CreaTurisme és un document públic pel qual els responsables de les empreses reconeixen públicament el compliment dels criteris i el compromís de participació.

Cada empresa podrà presentar tantes cartes d’adhesió als grups de treball i als Programes de Producte de la Comunitat Valenciana com tipologies d’activitat realitze.

3. L’admissió de sol·licituds. Correspon a l’òrgan de coordinació del Programa de Producte Activitats Nàutiques de la Comunitat Valenciana acceptar o no les candidatures presentades, a l’efecte de verificació es podran fer auditories internes.


Empreses Adherides a Grups de Treball

Empreses de Turisme Actiu

- 8 Nucs

- Actividades Náuticas Torrevieja S.L.

- Alicante Catamarán

- Anywhere Watersports

- Aquasports Alicante

- Benidorm Marine

- Blue Valley Watersports

- Cableski Benidorm

- Club Náutico Campomanes

- Club Náutico de Altea

- Club Náutico Oropesa del Mar

- Club Surf Moreno Alicante

- Eventos Náuticos Internacionales S.L.

- Fun&Quads Adventure

- Kayak Club Altea

- Kayakjavea.com

- La Bocana Sailing Point Altea

- Lake Beniarres Leisure Park S.L (Costa Blanca Quad Tours)

- Magic & Nature

- Mediterranean Heart S.L- Mundo Marino

- Ocean Republik

- Quality Tours Mariola

- Rentyachworld

- Scuba Elx, SL

- Servicios Marinos Alagua S.L. 

- Tabarca Water Taxi, SL

- Tururac

-Capitan Kayak

-DxT Nautico

Allotjaments

- Hotel Altaia 2016 S.L.

Serveis de restauració

- Club Náutico Campomanes

- Club Náutico de Altea

Mediació Turística i Agències de Viatge

- Alicante Catamarán

- Costa Blanca Experiences

- Eventos Náuticos Internacionales S.L.

- Lake Beniarres Leisure Park S.L (Costa Blanca Quad Tours)

- Magic & Nature

- Quality Tours Mariola

Instal·lacions Nàutiques

- Agrupación de Puertos Deportivos y turísticos de la C. Valenciana - Marina de Denia

- Club Náutico Campomanes

- Club Náutico de Altea

- Club Náutico Oropesa del Mar

- Lake Beniarres Leisure Park S.L (Costa Blanca Quad Tours)

- Marina Nou Fontana S.L.

- Ocean Republik

- Toga Tombesa

 

Per a ampliar informació, pot dirigir un e-mail a la següent adreça:

mediterraneo-activo@comunitatvalenciana.com